ESITTELY

Airi Lehtimäki

 

Olen valmistunut puutarhuriksi -80 -luvun alussa Muuruveden maatalousoppilaitoksesta ja tehnyt erilaisia alan töitä: kukka- ja vihannespuutarhoilla ja luomutilalla yrittäjänä. Olen suorittanut floristi-kurssin 90-luvun puolivälissä ja tein kukkakaupan töitä ennen ja jälkeen kurssin. Olen koristellut vuosikymmenten saatossa erilaiset perhejuhlat: häät, hautajaiset, syntymäpäivät, kastejuhlat , rippi- ja ylioppilasjuhlat.
Tyyliini kuuluu runsas luonnon materiaalien käyttö ja käsialani sidontatöissä on mieluummin runsas, kuin pelkistetty.
Lähihoitajaksi valmistuin 2008 keväällä. Erikoistuin kuntoutumisen tukemiseen, joten hallitsen ikääntyvän ihmisen toimintakykyä ylläpitävät asiat ja harjoitteet. Työtapani on vanhuksen toimintakykyä tukeva ja kannustava.
Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt töitä kehitysvammaisten parissa, mutta nyt päätin toteuttaa unelmani kotipalveluyrityksestä. Olen lapsesta asti viihtynyt vanhojen ihmisten seurassa ja haluan auttaa heitä arjen askareissa selviämään kotona niin kauan, kuin haluavat. Olen luonteeltani avoin, empaattinen ja sosiaalinen. Kaikki kodin- ja pihanhoitoon liittyvät työt sujuvat minulta ripeästi ja ne ovat mielestäni mukavia!
Harrastuksiini kuuluu sauvakävely, pyöräily, hiihto ja karaoke.
Timo Lehtimäki

 

Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lähinnä harrastuksiini kuuluu hiihto, ampumahiihto ja suunnistus. Saavutin SM-tasolla mitaleja ampumahiihdossa ja suunnistuksessa.
Olen valmistunut vuonna 1982 opistoupseeriksi ja palvellut Porin Prikaatissa koko työuran ajan. Jäin eläkkeelle vuonna 2011 50-vuotiaana. Työuraani kuului kouluttajatehtävät panssarintorjuntakomppaniassa, jääkärikomppaniassa, pioneerikomppaniassa ja varuskuntasairaalassa lääkintäkouluttajana. Viimeiset 22 vuotta toimin lääkintäkouluttajana mm. Satakunnan Jääkäripataljoonassa ja viimeiset 4 vuotta Porin Prikaatin esikunnassa. Esikuntatyönä toimin mm. kansainvälisten joukkojen lääkintähuollon johtajana. Kv joukkoja oli Kosovossa, Afganistanissa ja Tshadissa, joissa myös kävin tarkastusmatkoilla.
Eläkkeelle jäätyäni perustin Konstimo nimisen yrityksen, mikä koulutti kv-joukkojen kouluttajia lääkintäajoneuvojen käytössä. Lisäksi toimin ampumahiihtoliiton eteläisen ryhmän nuorten valmentajana.
Syksyllä 2012 vaimoni Airi tuli mukaan yrityksen toimintaan ja muutimme yrityksen päätoimialan kotipalveluyritykseksi. Meillä on molemmilla hoitotyökoulutus ja –kokemusta, joten perusteet hoitotyöhön on hyvät. Lisäksi tarjoamme muitakin kotona tarvittavaa apua sekä vanhuksille, että kiireellisille lapsiperheille.